Le Grand Bouw v.o.f. voor Kozijn- en Geveltechniek en Verbouwingen

Voor levering en plaatsing van hardhouten-, aluminium- en kunststof kozijnen 
van Europese topmerken
Bel 0320-785990

GEALAN kozijnen

GEALAN kozijnen zijn al jarenlang een veelgebruikt merk kunststof kozijnen in Nederland. 

De kunststof kozijnen en deuren van GEALAN worden via moderne en volledig geautomatiseerde processen geproduceerd. 

Alle GEALAN kozijnen die wij leveren worden geproduceerd in een Nederlandse fabriek, met gespecialiseerd Nederlands personeel.

GEALAN kozijnen scoren uitstekend op het gebied van:

  • Milieu
  • Uitstraling
  • Onderhoud en veiligheid
  • Prijs-/kwaliteit
Milieu

GEALAN kozijnen hebben een hoge warmte isolatie waardoor een goede besparing behaalt wordt op het energiegebruik. De Uw-waarde ligt een stuk lager dan de in de NPR 2068 aangenomen forfaitaire waarde van 2,4 W/m2.K. Daarmee leveren de GEALAN kozijnen een bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Daarnaast wordt bij de productie gewerkt volgens het Cradle-to-cradle principe, waarbij alles volledig recyclebaar is zonder restafval.

Uitstraling GEALAN kozijnen

De GEALAN kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren, profielen, vormen en afwerkingen. Er zijn 32 verschillende kleuren waarvan 6 gladde kleuren en 26 met houtnerfstructuur. Naast de standaard profielen (verdiept en vlak) is bij GEALAN ook een kozijn beschikbaar met een unieke rechte lasverbinding. Hierdoor heeft het kunststof kozijn de uitstraling van een houten kozijn.

Onderhoud en veiligheid

GEALAN kozijnen zijn voorzien van het KOMO keurmerk (produktcertificaatnummer 10.20.003) en kan voorzien worden van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG.

Prijs/-kwaliteit

GEALAN kozijnen hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. 

Wij leveren de GEALAN kozijn tegen scherpe prijzen en door de productie in Nederland, waarbij de kwaliteit constant bewaakt wordt, bent u dus ook gegarandeerd van een absolute topkwaliteit.


Houtlook kozijnen

GEALAN heeft speciaal voor de Nederlandse markt een profiel ontwikkeld met houtlook. Dit profiel met rechte hoekverbinding heeft de uitstraling van houten kozijnen, maar de voordelen van kunststof kozijnen. 

Uniek aan de GEALAN kozijnen met houtlook is de grootte van de ramen die behaald kan worden. 

Zelfs grote ramen tot 5 meter zijn geen probleem.

Niet van hout te onderscheiden dankzij de nagenoeg rechte onderdorpel!