Le Grand Bouw v.o.f. voor Kozijn- en Geveltechniek en Verbouwingen

Voor levering en plaatsing van hardhouten-, aluminium- en kunststof kozijnen 
van Europese topmerken
Bel 0320-785990

Inoutic kozijnen

Inoutic kozijnen zijn hoogwaardige kwaliteit kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen.
Inoutic werkt op de Nederlandse markt met een speciaal, op Nederland afgestemd, profiel. 

Het NL71 Arcade profiel wordt uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige constructie, waarbij een vijf-kamersysteem in combinatie met verschillende stalen versterkingen voor een duurzaam, vormvast, onwrikbaar profiel zorgt. 

Hierdoor zijn de Inoutic kozijnen bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben ze een levensduur van minimaal 50 jaar!


Hoogwaardige isolatie

Door het gebruik van een vijf-kamersysteem samen met dubbele rubberen afdichting voldoen de isolatiewaarden van Inoutic kozijnen aan alle internationale normen. Daarnaast worden alle kunststof kozijnen, -deuren en -schuifpuien standaard voorzien van HR++ dubbelglas. De combinatie van deze topkwaliteit onderdelen zorgen voor de beste warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast is het ook mogelijk een keuze te maken voor driedubbel isolatieglas, waardoor een nog hogere isolatiewaarde bereikt wordt. Hierdoor worden de besparingen op energiekosten nog vele malen hoger!


Praktisch in gebruik

Dankzij het gebruik van een hoogwaardige, stabiele en duurzame constructie met extra metaalversterkingen en een extreem stabiel schroefsysteem blijven uw Inoutic kozijnen perfect werken in het dagelijks gebruik. U bent ervan verzekert dat uw kunststof kozijnen nooit haperen of klemmen. Het gebruik van hoge kwaliteit, stevige handgrepen zorgen voor extra grip en gebruiksgemak bij het openen en sluiten. Hoogwaardig Roto beslag en extra versterkte schaarlagers garanderen veiligheid en zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen zelfs vanuit de kiep stand niet te openen zijn zonder het raam dicht te doen. In combinatie met het optionele SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen bent u gegarandeerd van een veilige, inbraakwerende woning.


Unieke 7mm spaar-ventilatiestand

Alle draai-kiepdelen van de Inoutic kunststof kozijnen zijn voorzien van een unieke 7mm spaar-ventilatiestand. Deze stand tussen de draai- en kiep zorgt voor een smalle 7mm opening in het kozijn. 

Hierdoor wordt het gebruik van een ventilatierooster overbodig, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook niet inlevert aan isolatie (vanwege het feit, dat bij ventilatieroosters vrijwel altijd kou naar binnen lekt, ondanks dat de isolatie zo goed mogelijk is).


Designmogelijkheden

Ongeacht de stijl van uw woning, Inoutic heeft altijd wel kunststof kozijnen die aansluiten bij het karakter van uw woning. Dankzij het gebruik van twee verschillende profielen, het vlakke en verdiepte profiel, in combinatie met 24 verschillende kleuren kunt u precies de Inoutic kozijnen kiezen die bij uw woning passen.


Vlak profiel

Het vlakke profiel van Inoutic is 71mm dik en oogt strak en modern. 

Ondanks de slankere vorm is ook dit profiel voorzien van extra metalen verstevigingen en een vijf-kamersysteem. 

Met een uniek vleugeldesign van het vlakke profiel, met schuine zijden van bijna 45 graden, geven de kunststof kozijnen een extra slank ogende uitstraling. 

Het vlakke profiel leent zich uitstekend voor nieuwbouw woningen met een modern karakter, maar zijn ook een goede oplossing voor bijvoorbeeld houten huizen, woonboten en bungalows.


Verdiept profiel

Het verdiepte profiel van Inoutic is 115mm dik en wordt ook wel het blokprofiel genoemd. Ook het verdiepte profiel is voorzien van extra metalen verstevigingen en een vijf-kamersysteem. Het verdiepte profiel heeft meer dieptewerking en wordt daarom vaak gekozen om houten kozijnen te vervangen. Hierdoor blijft de karakteristieke uitstraling van uw woning ongewijzigd, maar heeft u wel de voordelen van kunststof kozijnen.